Over mij

Op een mooie herfstdag nam ik een foto van een paddenstoel en dacht bij mezelf: er zou eigenlijk een kabouter bij die paddenstoel moeten zitten. Toen ik thuiskwam, begon ik op internet te zoeken naar de kabouter die ik in mijn gedachten had gezien en raad eens, ik vond hem!

Dat was de dag dat ik de Ambrosius-poppetjes ontdekte en op slag verliefd werd. Ik bestelde mijn eerste drie poppetjes en er volgden er al snel meer. Ik maakte een Instagram-account aan met de naam @ the-seasonfairies-and-friends en begon foto’s te posten met kleine verhaaltjes erbij met de Ambrosius poppetjes in de hoofdrol. Elk poppetje kreeg een naam en ontwikkelde een eigen karakter, ze kwamen echt tot leven in mijn verhaaltjes.

Nu kan ik niet meer zonder ze. Ze inspireren me om beter naar de prachtige natuur om me heen te kijken. Als ik buiten ben, heb ik vaak één of een paar kleine vriendjes op zak voor het geval ik een idee krijg voor een foto of verhaaltje.

In juli 2020 nam de enige distributeur van de Ambrosius-poppetjes in Amerika, Eco Flower Fairies, per mail contact met me op. Ze hadden mijn Instagram-account ontdekt en waren erg onder de indruk van de foto’s en verhaaltjes die ik met de poppetjes maak. Ze vertelden dat ze met hun Eco-vriendelijke poppetjes bewustwording en liefde voor de natuur willen bevorderen en dat dit prachtig wordt aangevuld door de verhaaltjes die mijn foto’s vertellen. Ze wilden weten of ik interesse had om met hen en de fabrikant van de poppetjes samen te werken. Ik was zo vereerd, blij en erg opgewonden!

Na een tijdje met Ambrosius en Eco Flower Fairies te hebben gewerkt, raakte ik zo geïnspireerd dat ik veel geweldige ideeën kreeg. Ik wilde meer maken dan alleen foto’s en video’s van mijn kleine magische vrienden. Toen begon ik na te denken over het starten van een eigen bedrijf. Nadat ik Ambrosius Prodcom mijn plannen had verteld en ik hun zegen kreeg, besloot ik het te proberen!

Ik ben nu druk bezig met het uitwerken van mijn ideeën en ben van plan om in het voorjaar van 2021 mijn webshop te openen.

Ik vind het geweldig om dit werk te doen. Het geeft me energie en maakt me heel gelukkig.

Hopelijk brengt mijn werk ook jou veel plezier!

Als je vragen hebt over mijn werk en / of de Ambrosius-poppetjes, stuur dan een e-mail via het contactformulier.

Warme groeten Sabine Van Deudekom a.k.a. mevrouw S.