Geplaatst op 3 Reacties

Allemaal vrienden!!

🇬🇧 Today Sprok and I picked up his and Chips friends from the forest. They were all waiting for us at a pick-up point. It looked like a nice group of friends. I could be wrong but I think there was one person who seemed to be just a bit more special to Sprok than the rest. Her name is Gemma. She brought her mother Ummi along. A nice old lady. The car ride back home was an adventure for everyone, as none of them except Sprok had ever been riding a car.
Sprok and Chip will be very busy the coming days, but I am sure I will get to know all of their friends very soon.

🇳🇱 Vandaag hebben Sprok en ik de vrienden van Chip en hem uit het bos opgehaald. Ze stonden allemaal op ons te wachten bij een ophaalpunt. Het zag eruit als een leuke groep vrienden. Ik zou het mis kunnen hebben, maar het leek erop dat er één persoon was die voor Sprok net iets specialer was dan de rest. Haar naam is Gemma. Ze bracht haar moeder Ummi mee. Een aardige oude dame. De autorit terug naar huis was voor iedereen een avontuur, want niemand behalve Sprok had ooit in een auto gereden.
Sprok en Chip zullen het de komende dagen erg druk hebben, maar ik weet zeker dat ik binnenkort al hun vrienden zal leren kennen.

3 gedachten over “Allemaal vrienden!!

  1. Hoe verzin je steeds al die namen ook, leuk hoor

    1. Ja dat is iedere keer weer een proces. Soms weet ik het echt meteen, een andere keer moet ik op zoek naar een gepaste naam. Gemma wist ik meteen toen ik haar zag, Ummi heb ik gevonden. Dat betekent ‘mijn moeder’ en dat vond ik wel toepasselijk. ☺️ Lfs Mrs.S

  2. Weer een leuke episode

Geef een reactie