Geplaatst op 17 Reacties

Ik wil bijzonder zijn

Hier is hij dan! Het eerste filmpje gemaakt met mijn seizoensfeetjes. In de hoofdrol Eikeltje en Herfstblaadje. Ik heb het met heel veel plezier, en soms wat gezonde frustratie 😉 gemaakt. Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Veel kijkplezier en schroom niet om een reactie achter te laten. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden! 🙂

17 gedachten over “Ik wil bijzonder zijn

 1. Erg knap en creatief gedaan Sabine, een dik compliment hoor!

  1. Dankjewel 😀

 2. Zoooooo leuk geworden!!!

 3. Is echt superleuk geworden zeg!! Wat heb je daar een werk aan gehad. Heel goed en leuk gedaan❤️❤️❤️❤️

 4. Echt heel erg leuk geworden!
  Knap gemaakt 😊

  1. Dankjewel 😀

 5. Heel leuk! Daar heb je heel wat werk aan gehad. Ik vind het bijzonder en erg goed.

  1. Dankjewel Annette 👍🏻😊

 6. Een verhaal met een boodschap, hartstikke goed joh, heel leuk

 7. Je hebt je geduld danig op de proef gesteld. Maar het is superschattig! En net wat Els zegt, er zit een moraal in en dat is knap gedaan. Het vogelgetjilp voorkomt dat het saai kan worden, dus dat is een geweldige toevoeging.

  1. Dankjewel! 😊

 8. Wat is het leuk geworden. Geweldig om de vogeltjes te horen op de achtergrond. Ik ben trots op je😘

Reacties zijn gesloten.