Geplaatst op 12 Reacties

GEWELDIG NIEUWS!!! en een afscheid voor even

Geweldig nieuws!! Sinds afgelopen donderdag is the Seasonfairies And Friends officieel een bedrijfje geworden. Ik sta aan het begin van de opstart, maar kan niet wachten om de ideeën die er in mijn hoofd zitten uit te voeren en in de toekomst te delen met jullie allemaal!! Door deze verandering zal ik mijn hele website gaan aanpassen en zal de website binnenkort dus voor een tijd offline gaan. In de tussentijd zal ik af en toe een update geven op mijn eigen Instagram pagina @hetschapenvrouwtje en op de Instagram pagina van The SeasonFairies And Friends @the_seasonfairies_and_friends Heb je dus Instagram account, kom er dan gezellig bij. Ik zou het erg leuk vinden jullie daar te zien. Duim voor me! Liefs Mrs.S

Exciting news!! Since last Thursday The SeasonFairies And Friends is officially a business. I am at the very beginning of starting, but I can’t wait to create all the ideas I have and share it with all of you guys in the future!! Because of this change I am also going to redo my whole website and it will soon be offline for a while. In the meantime I will do little updates about this wonderful thrilling adventure I am about to start on my own Instagram page @hetschapenvrouwtje and the Instagram page of The SeasonFaries And Friend @the_seasonfairies_and_friends So if you are using Instagram, don’t hestitate to come and join in. I would love to see you there. Wish me luck! Lots of love Mrs.S

12 gedachten over “GEWELDIG NIEUWS!!! en een afscheid voor even

 1. Veel succes! Ik blijf je volgen en ben benieuwd naar je ontwikkelingen.

  1. Leuk Annette, je zult me vanzelf zien vertrekken maar zeker ook weer verschijnen hier 🤗😘

 2. Wat een leuk nieuws! Dit is een prachtige kans voor je. Heel veel succes! En een bijblog voor Floris zou best leuk zijn, hoor (hint hint 🙂 )

  1. Dank je wel!! Ja, die blog van Floris. Hij loopt er een beetje mee achter. Hij is inmiddels al vier jaar verder en alweer verhuisd hahaha. Misschien moet ik hem zo nu en dan even wat laten vertellen op schapengeblaat. Die volg jij ook toch?

   1. ja, dat dacht ik wel. maar sommige meldingen krijg ik alleen op wordpress en dan mis je wel eens wat.

   2. Ok, nou ik zal het de komende tijd wel druk hebben maar zal eens kijken mss kan er wel een blogje van Floris tussendoor 😉

 3. Wat een super nieuws. Ik ben trots op je. Heel veel succes, dikke knuffel 🥰

 4. Wel van harte gefeliciteerd. Ik wens je veel succes.

  1. Dankjewel Jaap!! ☺️

Geef een reactie