Geplaatst op 4 Reacties

Crocus stelt zichzelf voor

🇾🇪 Hallo iedereen. Ik ben zo blij dat ik me vandaag aan jullie mag voorstellen. Ik heet Crosus en ja, je raadt het al, die naam heb ik te danken aan die prachtige bloemen achter mij. Krokussen zijn er in meerdere kleuren, allemaal even mooi, maar de paarse vind ik persoonlijk het allermooiste. Vertel eens? Welke kleur heeft jouw voorkeur?

🇬🇧 Hello everyone. I am so happy I can introduce myself to you today. My name is Crosus and yes, as you can see, I am named after the beautiful flowers behind me. Crocusses come in different colors, all very beautiful, but personally I think the purple one is the most beautiful. Tell me? Do your have a favorite?

4 gedachten over “Crocus stelt zichzelf voor

  1. IK vind die witte met die paarse randjes ook wel heel erg leuk. Maar eigenlijk is een veldje met een gekleurde mix altijd leuk!

    1. Dat vind ik ook 😉

  2. Weer een nieuw karaktertje 😀

  3. De paarse. Mijn lievelingskleur is paars. Dus geen moeilijke keuze 😉.

Reacties zijn gesloten.