Geplaatst op 7 Reacties

Berichtje van Sprok

🇾🇪 Hallo allemaal, Sprok hier. Ik wil jullie even laten weten dat het goed met me gaat, en dat er goed voor me gezorgd wordt. Mijn mens heeft vanmiddag mijn bed voor het raam gezet, zodat ik naar buiten kan kijken waar het weer flink tekeergaat. De storm veroorzaakt hoge golven op het water. Af en toe krijg ik bezoek van mijn vrienden. Vanmorgen heeft Crocus me voorgelezen uit de tovenaar van Oz, ik vind dat een mooi boek. Ik moet nog een paar dagen rusten, maar dan mag ik weer kleine stukjes gaan lopen met mijn krukken.

🇬🇧 Hello friends, it is Sprok here! Just wanted to let all of you know I am doing ok and I am being well taken cared for. My human has put my bed in front of the window this afternoon, so I can look outside, where it is storming again. It is causing high waves on the water. Now and then my friends visit me. This morning Crocus read to me from the wizard of Oz, I love that story. I still have to rest for a few days, but then I can start walking small bits again with my crutches.

7 gedachten over “Berichtje van Sprok

  1. Zo wil ik ook wel vertroeteld worden

  2. Beterschap aan Sprok!

    1. Hahaha, dank je wel 🤭😘

  3. Met zulke vrienden om je heen is een ongeluk al een stuk minder erg…

    1. Dat klopt, er wordt goed voor mij gezorgd 😊

  4. Ich hoffe du bist schnell wieder auf deinen Beinen . Ich weiss sehr gut wie es ist, im Bett zuliegen und sich nicht gut bewegen zu können . Gute Besserung.

    1. Dankeschön! 😉

Reacties zijn gesloten.