A frosty morning

🇳🇱 We hebben van de week een heerlijke wandeling gemaakt met ons hondenmaatje Hobey. Het was een koude ochtend, maar de zon scheen. Ze verwarmde onze gezichtjes en deed het rijp op het gras glinsteren. Het zag er magisch uit. Wij houden van zulke ochtenden, jullie ook?

🇬🇧 The other day we took a lovely walk with our dogfriend Hobey. It was a frosty morning but the sun was shining, it warmed our little faces, and made the crystals of frost glisten on the grass. It looked magical. We love mornings like these, do you?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s