Holly

🇳🇱 Voel je die kilte? Dat is de winter die om de hoek gluurt. De dagen zijn donkerder en somberder. De natuur lijkt stil te staan, maar vergis je niet. Kijk maar eens naar mijn favoriete plant Hulst, waar ik overigens naar vernoemd ben. Haar prachtige donkergroene glanzende bladeren en dieprode bessen fleuren het bos op en laten alles er veel vrolijker uitzien, vind je niet? Ik kijk er echt naar uit om deze winter met jullie allemaal door te brengen. Laten we er een geweldige tijd van maken!

🇬🇧 Do you feel that chill? That is winter peeking around the corner. The days are darker and gloomier. Nature seems to stand still, but, don’t be mistaken. Just look for example at my favorite plant Holly, which I am named after by the way. Its beautiful dark green shiny leaves and its deep red berries brighten up the forest, and make everything look much jollier, don’t you think so? I am really looking forward spending this winter with all of you. Lets make it a great one!

One thought on “Holly

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s