GEWELDIG NIEUWS!!! en een afscheid voor even

Geweldig nieuws!! Sinds afgelopen donderdag is the Seasonfairies And Friends officieel een bedrijfje geworden. Ik sta aan het begin van de opstart, maar kan niet wachten om de ideeën die er in mijn hoofd zitten uit te voeren en in de toekomst te delen met jullie allemaal!! Door deze verandering zal ik mijn hele website gaan aanpassen en zal de website binnenkort dus voor een tijd offline gaan. In de tussentijd zal ik af en toe een update geven op mijn eigen Instagram pagina @hetschapenvrouwtje en op de Instagram pagina van The SeasonFairies And Friends @the_seasonfairies_and_friends Heb je dus Instagram account, kom er dan gezellig bij. Ik zou het erg leuk vinden jullie daar te zien. Duim voor me! Liefs Mrs.S

Exciting news!! Since last Thursday The SeasonFairies And Friends is officially a business. I am at the very beginning of starting, but I can’t wait to create all the ideas I have and share it with all of you guys in the future!! Because of this change I am also going to redo my whole website and it will soon be offline for a while. In the meantime I will do little updates about this wonderful thrilling adventure I am about to start on my own Instagram page @hetschapenvrouwtje and the Instagram page of The SeasonFaries And Friend @the_seasonfairies_and_friends So if you are using Instagram, don’t hestitate to come and join in. I would love to see you there. Wish me luck! Lots of love Mrs.S

12 thoughts on “GEWELDIG NIEUWS!!! en een afscheid voor even

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s