Dotty

🇾🇪 Kiekeboe, heb je me al gezien? Ja, hierzo, achter die glimmende rode paddenstoelen met de leuke witte stippen. Ik ben één van de paddenstoelen feetjes en mijn favoriete paddestoel is de vliegenzwam. Vanaf nu maak ik ook deel uit van de familie, leuk hè? Mevr. S. en mijn vrienden noemen mij Dotty. Jullie zien me snel weer. Doei doei!

🇬🇧 Peekaboo, have you spotted me? Yes, that’s right, behind that red and shiny mushroom with the cute white dots. I am one of the mushroom fairies and my favorite mushroom is the fly agaric. As of today I am also joining the family, isn’t that great! Mrs.S and my friends call me Dotty. You’ll see a lot more of me soon. Bye bye now.

2 gedachten over “Dotty”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s