Champ

🇾🇪 Hallo allemaal, ik ben één van de paddenstoelen feetjes. Ja, er zijn er meer van ons in de familie, maar vandaag is het mijn beurt om me voor te stellen. Ik heet Champ. Ik hou van deze tijd als de paddenstoelen uit de grond ploppen. Ik hou vooral van de eetbare. Deze grote naast mij is dat helaas niet, maar hij is wel een schoonheid, vinden jullie ook niet?

🇬🇧 Hello everyone. I am one of the mushroom fairies. Yes, there are more mushroom fairies in our happy seasonfairy family, but today it is my turn to introduce myself. My name is Champ. I love this time of year when you see all the mushrooms pop out of the ground. I specially love the eatable ones. This large umbrella mushroom over here is definitely not one of them, but it is a true beauty, don’t you think so?

2 gedachten over “Champ”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s