Obon

🇾🇪 Hallo daar! Mijn naam is Obon en vandaag stel ik mezelf aan jullie voor. Ik ben een Japanse lantaarnfee. De Japanse lantaarnplant is mijn favoriete plant. Kijk maar naar de feloranje lantaarnachtige vruchtkelken. Zijn ze niet mooi? Wist je dat ze in Japan een traditioneel onderdeel vormen van het Bon Festival als offers die bedoeld zijn om de zielen van de doden te begeleiden? Bon of Obon, is een Japanse boeddhistische gewoonte om de geesten van iemands voorouders te eren. Ik vind het een prachtige traditie. Nou, ik zie jullie allemaal heel snel weer, mijn vrienden!

🇬🇧 Hello there! My name is Obon and today I introduce myself to you. I am a Japanese lantern fairy. The Japanese lantern plant is my favorite plant. Just look at the bright orange lantern-like fruiting calyces. Aren’t they beautiful? Did you know that in Japan, they form a traditional part of the Bon Festival as offerings intended to help guide the souls of the dead. Bon or Obon, is a Japanese Buddhist custom to honor the spirits of one’s ancestors. I think it’s a wonderful tradition. Well, I will all see you again very soon my friends!

2 thoughts on “Obon

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s