Welkom Strawbert en Fraise

🇾🇪 Hallo lieve vrienden, het is prettig kennis met jullie te maken. Ik ben Strawbert en dit is mijn vriendin Fraise. Wij houden van de zomer, en niet alleen omdat het zonnetje dan veel schijnt hoor. Nee, in de zomer gaat onze favoriete plant bloeien. Ze trakteert ons dan met de schattigste, kleine, witte bloemetjes ooit. En dat niet alleen, ze schenkt ons ook nog hele lekkere cadeautjes. Aardbeien!!! Ze zijn zo heerlijk zoet, vinden jullie niet?

🇬🇧 Hello dear friends, we are so pleased to meet you all. I am Strawbert en this is my friend Fraise. We love the summer, and not just because of the sun you know. No, in the summer our favorite plant is blooming. She treats us with the most cutest little white flowers ever. And not only that, she also gives us the best present ever. Strawberries!!! They are so delicious and so sweet, don’t you agree?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s