Welkom Strawbert en Fraise

🇾🇪 Hallo lieve vrienden, het is prettig kennis met jullie te maken. Ik ben Strawbert en dit is mijn vriendin Fraise. Wij houden van de zomer, en niet alleen omdat het zonnetje dan veel schijnt hoor. Nee, in de zomer gaat onze favoriete plant bloeien. Ze trakteert ons dan met de schattigste, kleine, witte bloemetjes ooit. En dat niet alleen, ze schenkt ons ook nog hele lekkere cadeautjes. Aardbeien!!! Ze zijn zo heerlijk zoet, vinden jullie niet?

🇬🇧 Hello dear friends, we are so pleased to meet you all. I am Strawbert en this is my friend Fraise. We love the summer, and not just because of the sun you know. No, in the summer our favorite plant is blooming. She treats us with the most cutest little white flowers ever. And not only that, she also gives us the best present ever. Strawberries!!! They are so delicious and so sweet, don’t you agree?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s