Kampvuur

🇾🇪 Gisteren was onze laatste nacht op de camping dus bouwden we een gezellig kampvuurtje waar we omheen hebben gezeten tot in de late uurtjes. Vandaag vertrekken we met een hoop mooie herinneringen en een hoop verhalen om aan onze vrienden thuis te vertellen. We hopen dat jullie van onze vakantieavonturen hebben genoten en zien jullie snel weer!

🇬🇧 It was our last night at the campsite yesterday so we built a campfire and all sat around it untill the early hours. Today we are leaving with lots of beautiful memories and lots of stories to share with our friends back home. We hope you all enjoyed our holiday adventures! See you again soon!

Eén gedachte over “Kampvuur”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s