Kampvuur

🇾🇪 Gisteren was onze laatste nacht op de camping dus bouwden we een gezellig kampvuurtje waar we omheen hebben gezeten tot in de late uurtjes. Vandaag vertrekken we met een hoop mooie herinneringen en een hoop verhalen om aan onze vrienden thuis te vertellen. We hopen dat jullie van onze vakantieavonturen hebben genoten en zien jullie snel weer!

🇬🇧 It was our last night at the campsite yesterday so we built a campfire and all sat around it untill the early hours. Today we are leaving with lots of beautiful memories and lots of stories to share with our friends back home. We hope you all enjoyed our holiday adventures! See you again soon!

One thought on “Kampvuur

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s