Dagje strand

🇾🇪 We hebben deze zonnige dag doorgebracht op het strand! Het was een strand gelegen aan een rivier middenin een prachtig natuurgebied. We hadden het hele strand voor onszelf. Mrs.S en haar man speelden met onze hondenvrienden in het water terwijl wij schelpjes zochten. Het was een heerlijke dag!

🇬🇧 We spent this sunny day together at the beach! It was a beach located on a river in the middle of a beautiful nature reserve. We had the beach all to ourselves! While we looked for shells, Mrs.S and her husband played with our dogfriends in the water. It was a lovely day!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s