Dagje strand

🇾🇪 We hebben deze zonnige dag doorgebracht op het strand! Het was een strand gelegen aan een rivier middenin een prachtig natuurgebied. We hadden het hele strand voor onszelf. Mrs.S en haar man speelden met onze hondenvrienden in het water terwijl wij schelpjes zochten. Het was een heerlijke dag!

🇬🇧 We spent this sunny day together at the beach! It was a beach located on a river in the middle of a beautiful nature reserve. We had the beach all to ourselves! While we looked for shells, Mrs.S and her husband played with our dogfriends in the water. It was a lovely day!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s