Gearriveerd!

🇾🇪 Hallo vrienden, we zijn vandaag aangekomen op de kampeerplaats. Moet je de tenten zien die Mrs.S voor ons heeft gemaakt. Zijn ze niet geweldig? We zijn zo blij met zulke mooie tenten. We gaan ons nu even settelen en daarna de camping verkennen. We zijn zo opgewonden!

🇬🇧 Hello friends, we arrived at the campsite today. Check out these tents Mrs.S made for us. Aren’t they the greatest? We are so happy with such beautiful tents. We are going to settle in now and explore the rest of the campsite. We are so excited!!

4 gedachten over “Gearriveerd!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s