Gearriveerd!

🇾🇪 Hallo vrienden, we zijn vandaag aangekomen op de kampeerplaats. Moet je de tenten zien die Mrs.S voor ons heeft gemaakt. Zijn ze niet geweldig? We zijn zo blij met zulke mooie tenten. We gaan ons nu even settelen en daarna de camping verkennen. We zijn zo opgewonden!

🇬🇧 Hello friends, we arrived at the campsite today. Check out these tents Mrs.S made for us. Aren’t they the greatest? We are so happy with such beautiful tents. We are going to settle in now and explore the rest of the campsite. We are so excited!!

4 thoughts on “Gearriveerd!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s