Kamperen!

🇾🇪 We gaan kamperen! Mrs.S heeft ons uitgenodigd om samen met haar, haar man en onze hondenvrienden op vakantie te gaan. Ze hebben zelfs speciaal voor ons tentjes gemaakt om in te slapen. We zijn zo blij en zijn meteen begonnen met inpakken. Zoals jullie zien, zijn we er helemaal klaar voor. Dit gaat zo’n heerlijk en leuk avontuur worden.

🇬🇧 Guess what! We are going camping! Mrs.S invited us to join her, her husband and our dogfriends on a holiday. They even made tents specially for us to sleep in. We are so excited and started packing right away. As you can see we are all ready to go! This is going to be such a wonderful and fun adventure.

Eén gedachte over “Kamperen!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s