Kamperen!

🇾🇪 We gaan kamperen! Mrs.S heeft ons uitgenodigd om samen met haar, haar man en onze hondenvrienden op vakantie te gaan. Ze hebben zelfs speciaal voor ons tentjes gemaakt om in te slapen. We zijn zo blij en zijn meteen begonnen met inpakken. Zoals jullie zien, zijn we er helemaal klaar voor. Dit gaat zo’n heerlijk en leuk avontuur worden.

🇬🇧 Guess what! We are going camping! Mrs.S invited us to join her, her husband and our dogfriends on a holiday. They even made tents specially for us to sleep in. We are so excited and started packing right away. As you can see we are all ready to go! This is going to be such a wonderful and fun adventure.

One thought on “Kamperen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s