Slecht humeur

πŸ‡ΎπŸ‡ͺ Ons mens was vandaag een beetje chagrijnig en verdrietig. Het is soms ook niet gemakkelijk om positief te blijven gedurende deze corona crisis, dat begrijpen wij wel. Gelukkig waren wij er om haar een beetje op te vrolijken, te troosten, en om ervoor te zorgen dat er genoeg tissues waren om eventuele tranen te drogen.

πŸ‡¬πŸ‡§ Our human is a bit cranky and sad today. It is not easy to always remain positive during this corona crisis, we understand that very well. Fortunately we are there to cheer her up a bit, comfort her, and to make sure there are tissues enough to dry some tears when neccesary.

4 thoughts on “Slecht humeur

  1. Oh… Ons mens.. Je moet de moed niet laten zakken hΓ¨… Alles komt goed zeggen ze altijd…. Vraag het maar aan Sprok… Die kan het weten… 😍

    Liked by 1 person

    • Je hebt helemaal gelijk hoor, vandaag was ik weer een stuk beter gehumeurd. Soms komt het gewoon ff binnen allemaal. πŸ˜‰

      Like

Comments are closed.