Slecht humeur

๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ช Ons mens was vandaag een beetje chagrijnig en verdrietig. Het is soms ook niet gemakkelijk om positief te blijven gedurende deze corona crisis, dat begrijpen wij wel. Gelukkig waren wij er om haar een beetje op te vrolijken, te troosten, en om ervoor te zorgen dat er genoeg tissues waren om eventuele tranen te drogen.

๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ง Our human is a bit cranky and sad today. It is not easy to always remain positive during this corona crisis, we understand that very well. Fortunately we are there to cheer her up a bit, comfort her, and to make sure there are tissues enough to dry some tears when neccesary.

4 gedachten over “Slecht humeur”

  1. Oh… Ons mens.. Je moet de moed niet laten zakken hรจ… Alles komt goed zeggen ze altijd…. Vraag het maar aan Sprok… Die kan het weten… ๐Ÿ˜

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.